Reparation af plæneklipper og græsslåmaskine

Hos Grøn Teknik finder du en græsslåmaskine og plæneklipper i høj kvalitet til både private og erhverv i Hundested, Frederiksværk og Hillerød. Vi tilbyder også robotplæneklipper, som kan arbejde i alle slags vejr. Vi forhandler og reparerer alle de kendte mærker som Viking, Husqvana og i Stiga. Vi har lang erfaring med salg af havemaskiner til alle formål - og særligt en græsslåmaskine er noget af det, vi sælger allermest af.

Står du og mangler en driftsikker og slidstærk græsslåmaskine til havearbejdet i privaten eller til jobbet, er du velkommen til at rådføre dig med os, så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rigtige til dine behov.

Græsslåmaskine og plæneklipper i høj kvalitet

Vi forhandler både nye og brugte plæneklippere, som alle er i høj kvalitet. Vi har eget værksted, hvor vi tilbyder reparationer af plæneklipper og græsslåmaskine, hvis der en dag skulle ske noget med dine maskine. Derfor forstår vi os også på at reparere brugte, som kan sælges igen.​

I mere end 20 år har vi serviceret et væld af kvalitetsbevidste kunder, der sætter pris på en troværdig forhandler, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi er ikke de billigste, da vi ikke sælger byggemarked slagtilbud. Vi holder os til den gode kvalitet, så vi kan stå 100% inde for det, vi sælger og reparerer af plæneklipper og selvkørende robotplæneklipper. Derfor kan du handle trygt hos os.

Plæneklipper og græsslåmaskine i bredt sortiment

Du finder altid nye, spændende maskiner i vores udvalg, da vi hele tiden holder os opdateret inden for den nyeste teknologi. Uanset om du er privat og skal bruge en græsslåmaskine, eller om du skal købe på vegne af en offentlig instans eller et firma, er vi der til at hjælpe dig.

Du kan komme forbi butikken og se vores udvalg eller kontakte os på telefon 47 98 07 06 eller skrive til j.rosenkilde@hotmail.com, hvis du vil høre mere om priser eller har andre spørgsmål.​

Ønsker du at få et tilbud​ på brugte​ maskiner?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

GRØN TEKNIK /v Jørgen Rosenkilde

CVR: 31099676​

Kontakt

Telefon: 47 98 07 06

E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com