Havemaskiner i høj kvalitet til alle formål

Hos Grøn Teknik tilbyder vi alle typer havemaskiner og brugte havemaskiner i høj kvalitet. Vi tager gerne din gamle i bytte, så du får rabat på den nye.

Har du en bolig med have i Hundested, Frederiksværk eller Hillerød, der skal passes, har vi havemaskinerne til dig. Vi har en bred vifte af forskellige maskiner i velkendte mærker som Husqvarna, Stige og Viking.

Uanset om du er til nye eller brugte havemaskiner, har vi følgende maskiner klar til brug:

Brugte havemaskiner i forskellige prisniveauer

Det er ikke alle, der har et behov for at købe nye maskiner. Brugte havemaskiner kan være lige så gode som nye, når blot de er velholdt og serviceret godt og grundigt. 

Når du erhverver dig en brugt hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden, og at den er velsmurt og ikke mindst velfungerende.

​Vi tjekker dem selv nøje efter i krogene, således at vi kan stå inde for produktet. Havemaskiner bidrager til at gøre havearbejdet meget nemmere og medgørligt. 

Der er mange opgaver, der tager for lang tid manuelt samt nogle, der næsten ikke kan lade sig gøre uden en maskine. Har du brug for et godt råd i forbindelse med pleje og vedligeholdelse, har vi altid en kompetent fagspecialist til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag og hør mere

Når det kommer til havemaskiner - både nye og brugte havemaskiner, er det vigtigt, at de er robuste, slidstærke og ikke pålidelige. 

Det garanterer vi for, når vi hjælper dig med at finde den helt rigtige til dig, da vi kender alt til kvaliteten og driftssikkerheden i alle de mærker, vi fører.

Kig forbi butikken eller ring og hør nærmere om vores havemaskiner i høj kvalitet på telefon 47 98 07 06 eller skriv til e-mail j.rosenkilde@hotmail.com.

Ønsker du at få et tilbud​​ på nye maskiner?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

GRØN TEKNIK /v Jørgen Rosenkilde

CVR: 31099676​

Kontakt

Telefon: 47 98 07 06

E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com