Højtryksmaskiner til rengøring af tag og fliser

Søger du højtryksmaskiner i Hundested, Melby, Frederiksværk eller omegn til rengøring af tag og fliser, forhandler vi hos Grøn Teknik en række forskellige løsninger til både private og erhverv. Vi har mange års erfaring med salg af højtryksrensere og har særligt kendskab til AVA, som i vores optik er et af de bedste mærker på markedet lige nu.

Højtryksmaskiner kan bruges til rengøring af mange ting - eksempelvis beskidte facader, hvor det er svært at få alt skidt helt af. Det høje tryk fra maskinen er med til at spule skidtet væk - dog uden at underlaget tager skade på nogen som helst måde. Lad os hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Solide højtryksmaskiner med lang levetid

Vores udvalg af højtryksmaskiner er stort, og vi har en til ethvert behov.

Er du for eksempel professionel og har brug for en driftig maskine i din hverdag, har vi maskiner med lang levetid, hvor kvaliteten er helt i top. Er du privatperson, som blot skal bruge den til at rengøre fliser eller tag engang imellem, har vi også en til dig.

Vi rådgiver om de forskellige maskintyper, så du får en, der matcher dine ønsker og behov. Tag os med på råd, kig forbi butikken eller ring ind, så skal vi nok vejlede dig om de mange typer højtryksrensere, vi råder over.

Kontakt os for priser

​Vil du høre om vores priser på højtryksmaskiner, kan vi kontaktes helt uforpligtende på telefon 47 98 07 06 eller på e-mail j.rosenkilde@hotmail.com.

​Få et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

GRØN TEKNIK /v Jørgen Rosenkilde

CVR: 31099676​

Kontakt

Telefon: 47 98 07 06

E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com