Salg af motorsav og kædesav til ethvert behov​

Er du på udkig efter en ny motorsav eller kædesav? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos Grøn Teknik tilbyder vi salg af kædesav såvel som salg af motorsav, og vi har et stort sortiment af vælge imellem.

Hvis du ønsker at se nærmere på vores sortiment, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Hundested. Den er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Frederiksværk, Hillerød eller andre omkringliggende områder, og vores personale står altid klar til at hjælpe dig.

​Vi tilbyder salg af kædesav og motorsav fra kendte mærker

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde salg af kædesav såvel som motorsav i høj kvalitet til en god pris, og derfor har vi valgt at forhandle kæde- og motorsave fra kendte mærker, som kan købes til attraktive priser. Det betyder, at du vil kunne finde følgende produkter hos os:

  • STIHL-motorsav / STIHL-kædesav
  • STIGA-kædesav
  • Husqvarna motorsav / Husqvarna kædesav
  • Echo motorsav

Vi udfører også løbende service på de maskiner, vi forhandler, og skulle der være behov for en reparation, kan vi også klare det.​

Hvilken motorsav skal man købe?

Der findes et stort udvalg af motorsave på markedet, og det kan derfor godt betale sig at gøre nogle overvejelser omkring, hvad den helt konkret skal bruges til, hvor ofte den skal bruges, og hvad dine behov er. 

Du kan for eksempel både vælge mellem en benzindrevet eller en eldrevet motorsav, ligesom du også kan vælge mellem batteri eller ledning.

Du bør også tage højde for, hvor lang sværdlænden skal være for at kunne løse de konkrete opgaver. Til almindelige hobbyprojekter i haven vil et sværd på 30-35 centimeter typisk være tilstrækkeligt.

Overvej derfor først dine behov, og køb derefter den motorsav, der matcher dem.

​Kontakt os og hør mere om vore salg af motorsav og kædesav

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 47 98 07 06 eller e-mail j.rosenkilde@hotmail.com for at høre mere om vores sortiment eller for at indhente et uforpligtende tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

GRØN TEKNIK /v Jørgen Rosenkilde

CVR: 31099676​

Kontakt

Telefon: 47 98 07 06

E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com