Pellenc i høj kvalitet

Hos Grøn Teknik forhandler vi Pellenc i høj kvalitet til private og erhverv i Hundested, Melby, Frederiksværk og det meste af Nordsjælland, som søger et batteridrevet værktøj, og hvor kvaliteten skal være i højsæde. 

Det er et effektivt multi tool, der har en ganske lav vægt, støjer meget lidt og er utrolig anvendelig til mange forskellige typer opgaver inden for havearbejde.

Når kun det bedste er godt nok, er Pellenc det oplagt valg næste gang, du skal ud at have dig værktøj med en masse af batterikapacitet. Det giver dig større fleksibilitet, og du skal ikke være afhængig af strøm og opladning hele tiden.

Vælg Pellenc, hvis du vil vælge sikkert

​Hvorfor nøjes med andet, når du med Pellenc får en længere batteritid end med noget andet batteri.

Du kan bruge batteriet til mange maskiner, hvilket er ideelt til havearbejde, hvor det ikke er særligt praktisk at slæbe rundt på en ledning. Vi har et bredt udvalg, hvor du finder dem i flere prisklasser og størrelser.

Søger du et batteri, der holder længere og generelt skaber større værdi for dig på kort og lang sigt, er Pellenc det sikre valg. Det kan godt være, at det ikke er det billigste her og nu, men på sigt sparer du dig selv for en masse tid og batterier.

Kontakt os for at høre mere

​Vil du høre mere om vores Pellenc-produkter, står vi altid til rådighed og kan rådgive dig. Du kan kontakte os på telefonen 47 98 07 06 eller på e-mail j.rosenkilde@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

GRØN TEKNIK /v Jørgen Rosenkilde

CVR: 31099676​

Kontakt

Telefon: 47 98 07 06

E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com