Reparation af havemaskiner hos professionelle fagfolk

Gennem mange år har vi hos Grøn Teknik specialiseret os inden for services som reparation af plæneklipper og reparation af havetraktor.

​Ved reparation af havemaskiner servicerer vi såvel private som virksomheder i Hundested, Frederiksværk og Hillerød, der efterspørger vores unikke ekspertise og erfaring. Har du en plæneklipper eller havetraktor, der er defekt, tager vi gerne et kig på dem eller dine havemaskiner.

Serviceeftersyn ved reparation af havemaskiner

Vi udfører et grundigt og effektivt serviceeftersyn og reparerer på stedet, hvis det er muligt. Vi tilbyder reparation af havetraktorer af alle mærker og modeller.

Vi udfører service på maskiner, ser efter om der er fejl og mangler, og om der eksempelvis mangler ny rem, eller om der skal skiftes et tændrør. Som en ekstra god service kommer vi gerne ud og henter maskinen hos dig og afleverer den igen, når vi er færdige.​

Reparation af havetraktor med fokus på kvalitet

Uanset model, årgang eller mærke udfører vi altid alle former for reparation af havetraktor i høj kvalitet.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, der sætter pris på godt håndværk, der holder samt vores høje serviceniveau. ved reparation af havemaskine.

Vi er måske ikke de billigste i branchen, men til gengæld går vi aldrig på kompromis med kvalitet af vores håndværk.Efter det efterhånden noget tid siden, at du har ført udført et service på din havetraktor?

Vi tilbyder faste serviceaftaler på dine maskiner, således holder dem godt kørende og kan tage eventuelle større fejl i opløbet.

Ring og få et tilbud på reparation af plæneklipper

Ønsker du at få et godt og uforpligtende tilbud på reparation af snemaskiner og reparation af havetraktor, er vi den rette til opgaven. Vi er kompetente fagspecialister, der sætter en ære i at levere gode resultater, som holder dine maskiner velsmurte.

Du kan kontakte os for at høre mere om vores priser på telefon 47 98 07 06 eller skriv til e-mail j.rosenkilde@hotmail.com.

Indhent tilbud på service og reparation

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

GRØN TEKNIK /v Jørgen Rosenkilde

CVR: 31099676​

Kontakt

Telefon: 47 98 07 06

E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com