Havemaskiner i høj kvalitet til alle formål

​Hos Grøn Teknik tilbyder vi alle typer havemaskiner og brugte havemaskiner i høj kvalitet. Vi tager gerne din gamle i bytte, så du får rabat på den nye.

Har du en bolig med have i Hundested, Frederiksværk eller Hillerød, der skal passes, har vi havemaskinerne til dig. Vi har en bred vifte af forskellige maskiner i velkendte mærker som Husqvarna, Stige og Viking.

​​

Uanset om du er til nye eller brugte havemaskiner, har vi følgende maskiner klar til brug:

Brugte Havemaskiner i forskellige prisniveauer

Det er ikke alle, der har et behov for at købe nye maskiner. Brugte havemaskiner kan være lige så gode som nye, når blot de er velholdt og serviceret godt og grundigt.

​Når du erhverver dig en brugt hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i orden, og at den er velsmurt og ikke mindst velfungerende.

Vi tjekker dem selv nøje efter i krogene, således at vi kan stå inde for produktet. Havemaskiner bidrager til at gøre havearbejdet meget nemmere og medgørligt.

​Der er mange opgaver, der tager for lang tid manuelt samt nogle, der næsten ikke kan lade sig gøre uden en maskine. Har du brug for et godt råd i forbindelse med pleje og vedligeholdelse, har vi altid en kompetent fagspecialist til at hjælpe dig.

​Kontakt os i dag og hør mere

Når det kommer til havemaskiner - både nye og brugte havemaskiner, er det vigtigt, at de er robuste, slidstærke og ikke pålidelige.

Det garanterer vi for, når vi hjælper dig med at finde den helt rigtige til dig, da vi kender alt til kvaliteten og driftssikkerheden i alle de mærker, vi fører.

Kig forbi butikken eller ring og hør nærmere om vores havemaskiner i høj kvalitet på telefon 47 98 07 06 eller skriv til e-mail j.rosenkilde@hotmail.com.​

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring en af vores produkter eller reparationservice? Udfyld venligst nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES TILFREDSE KUNDER SIGER

Vores kunder er glade for det udstyr, de få købt eller repareret hos os. Læs videre og bliv inspireret til dit næste køb eller reparation.

​★★★★★

Min ynglingsstol var brudt sammen. Jørgen ordnede det med et par nye bolte og nyt gevind - hurtig og billig. Meget godt tilfreds

Lars Bo Makwath

​★★★★★

Det er nu tredje gang jeg får fantastisk service (ud af tre besøg) - jeg kan virkelig anbefale dem

Jesper Hossy​

​★★★★★

Fik hentet min Klippo i sidste uge, som mildest talt var syg. Den er kommet tilbage i dag og spiller bare. Rigtig god service, så jeg kan varmt anbefale Grøn Teknik

Henrik Vedel Bjerre

​★★★★★

God Kvalitet - superservice

og så er han jo så rar 

Steffen Albjerg

Vi Støtter

Åbningstider

​​Mandag til Fredag: 8.00 – 16.00

Lørdag: 9.00 – 13.00

Søndag & Helligdage: LUKKET​​

Adresse

Grøn Teknik/v Jørgen Rosenkilde

Værkstedsbakken 5B

3390 Hundested

CVR: 31099676

Kontakt os

telephone_2  Tlf.: 47 98 07 06​

email-icon_2  E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com

9  Følg os på facebook

Find vej