Salg af havetraktor i høj kvalitet​

Er du på udkig efter en havetraktor i høj kvalitet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Grøn Teknik tilbyder vi blandt andet salg af havetraktor til en billig pris. ​Vi holder til i Hundested, og derfor betjener vi også mange kunder fra vores lokalområde omkring Frederiksværk og Hillerød, men du er altid meget velkommen til at kigge forbi og høre, hvad vi kan gøre for dig.

​Vi tilbyder salg af havetraktor fra anerkendte producenter

Vi tilbyder salg af havetraktor fra nogle af de mest anerkendte producenter på markedet, og det betyder, at du kan være sikker på, at du får en kvalitetsmaskine for pengene.

Vi forhandler derfor:

  • Husqvarna havetraktor
  • STIGA havetraktor
  • STIHL havetraktor​

Vi tilbyder desuden service, hvis du på et senere tidspunkt skulle få problemer med maskinen.​

Hvilken havetraktor skal jeg vælge?

Der findes i dag et utroligt stort udvalg af havetraktor til salg, og det kan derfor være svært at vurdere, hvilken model man skal vælge. Hvilken model du bør vælge afhænger dog blandt andet af, hvad du skal bruge havetraktoren til, og hvad den skal kunne.

Skal den for eksempel kunne køre på en kuperet grund, eller skal den kunne trække en anhænger? Så gælder det om at vælge en havetraktor med mange hestekræfter. Skal du bruge havetraktoren til at fjerne sne i vinterhalvåret, er det en god ide at vælge en model med kraftige lygter.

Derudover bør du også gøre dig nogle overvejelser om, hvor stor en venderadius du har brug for. Skal havetraktoren for eksempel kunne komme tæt ind til træer og buske og klippe helt ind til kanten?

​Kontakt os og få hjælp til at vælge den rette havetraktor

Du er velkommen til at kigge forbi i dag eller kontakte os på telefon 47 98 07 06 eller e-mail j.rosenkilde@hotmail.com for at få rådgivning om, hvilken havetraktor du bør vælge. Vi udarbejder desuden gerne et uforpligtende tilbud, når du har fundet den rette model.​​

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring en af vores produkter eller reparationservice? Udfyld venligst nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES TILFREDSE KUNDER SIGER

Vores kunder er glade for det udstyr, de få købt eller repareret hos os. Læs videre og bliv inspireret til dit næste køb eller reparation.

​★★★★★

Min ynglingsstol var brudt sammen. Jørgen ordnede det med et par nye bolte og nyt gevind - hurtig og billig. Meget godt tilfreds

Lars Bo Makwath

​★★★★★

Det er nu tredje gang jeg får fantastisk service (ud af tre besøg) - jeg kan virkelig anbefale dem

Jesper Hossy​

​★★★★★

Fik hentet min Klippo i sidste uge, som mildest talt var syg. Den er kommet tilbage i dag og spiller bare. Rigtig god service, så jeg kan varmt anbefale Grøn Teknik

Henrik Vedel Bjerre

​★★★★★

God Kvalitet - superservice

og så er han jo så rar 

Steffen Albjerg

Vi Støtter

Åbningstider

​​Mandag til Fredag: 8.00 – 16.00

Lørdag: 9.00 – 13.00

Søndag & Helligdage: LUKKET​​

Adresse

Grøn Teknik/v Jørgen Rosenkilde

Værkstedsbakken 5B

3390 Hundested

CVR: 31099676

Kontakt os

telephone_2  Tlf.: 47 98 07 06​

email-icon_2  E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com

9  Følg os på facebook

Find vej