​Salg af motorsav og kædesav til ethvert behov​

​​Er du på udkig efter en ny motorsav eller kædesav? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos Grøn Teknik tilbyder vi salg af kædesav såvel som salg af motorsav, og vi har et stort sortiment af vælge imellem.

Hvis du ønsker at se nærmere på vores sortiment, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Hundested. Den er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Frederiksværk, Hillerød eller andre omkringliggende områder, og vores personale står altid klar til at hjælpe dig.

​Vi tilbyder salg af kædesav og motorsav fra kendte mærker

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde salg af kædesav såvel som motorsav i høj kvalitet til en god pris, og derfor har vi valgt at forhandle kæde- og motorsave fra kendte mærker, som kan købes til attraktive priser. Det betyder, at du vil kunne finde følgende produkter hos os:

  • STIHL-motorsav / STIHL-kædesav
  • STIGA-kædesav
  • Husqvarna motorsav / Husqvarna kædesav
  • Echo motorsav​

Vi udfører også løbende service på de maskiner, vi forhandler, og skulle der være behov for en reparation, kan vi også klare det.​​

Vi udfører også løbende service på de maskiner, vi forhandler, og skulle der være behov for en reparation, kan vi også klare det.​

Hvilken motorsav skal man købe?

Der findes et stort udvalg af motorsave på markedet, og det kan derfor godt betale sig at gøre nogle overvejelser omkring, hvad den helt konkret skal bruges til, hvor ofte den skal bruges, og hvad dine behov er.

Du kan for eksempel både vælge mellem en benzindrevet eller en eldrevet motorsav, ligesom du også kan vælge mellem batteri eller ledning.

Du bør også tage højde for, hvor lang sværdlænden skal være for at kunne løse de konkrete opgaver. Til almindelige hobbyprojekter i haven vil et sværd på 30-35 centimeter typisk være tilstrækkeligt.

Overvej derfor først dine behov, og køb derefter den motorsav, der matcher dem.

​Kontakt os og hør mere om vore salg af motorsav og kædesav

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 

47 98 07 06 eller e-mail j.rosenkilde@hotmail.com for at høre mere om vores sortiment eller for at indhente et uforpligtende tilbud.​​

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring en af vores produkter eller reparationservice? Udfyld venligst nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES TILFREDSE KUNDER SIGER

Vores kunder er glade for det udstyr, de få købt eller repareret hos os. Læs videre og bliv inspireret til dit næste køb eller reparation.

​★★★★★

Min ynglingsstol var brudt sammen. Jørgen ordnede det med et par nye bolte og nyt gevind - hurtig og billig. Meget godt tilfreds

Lars Bo Makwath

​★★★★★

Det er nu tredje gang jeg får fantastisk service (ud af tre besøg) - jeg kan virkelig anbefale dem

Jesper Hossy​

​★★★★★

Fik hentet min Klippo i sidste uge, som mildest talt var syg. Den er kommet tilbage i dag og spiller bare. Rigtig god service, så jeg kan varmt anbefale Grøn Teknik

Henrik Vedel Bjerre

​★★★★★

God Kvalitet - superservice

og så er han jo så rar 

Steffen Albjerg

Vi Støtter

Åbningstider

​​Mandag til Fredag: 8.00 – 16.00

Lørdag: 9.00 – 13.00

Søndag & Helligdage: LUKKET​​

Adresse

Grøn Teknik/v Jørgen Rosenkilde

Værkstedsbakken 5B

3390 Hundested

CVR: 31099676

Kontakt os

telephone_2  Tlf.: 47 98 07 06​

email-icon_2  E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com

9  Følg os på facebook

Find vej