Pellenc i høj kvalitet

Hos Grøn Teknik forhandler vi Pellenc i høj kvalitet til private og erhverv i Hundested, Melby, Frederiksværk og det meste af Nordsjælland, som søger et batteridrevet værktøj, og hvor kvaliteten skal være i højsæde.

Det er et effektivt multi tool, der har en ganske lav vægt, støjer meget lidt og er utrolig anvendelig til mange forskellige typer opgaver inden for havearbejde.

Når kun det bedste er godt nok, er Pellenc det oplagt valg næste gang, du skal ud at have dig værktøj med en masse af batterikapacitet. Det giver dig større fleksibilitet, og du skal ikke være afhængig af strøm og opladning hele tiden.

Vælg Pellenc, hvis du vil vælge sikkert

​Hvorfor nøjes med andet, når du med Pellenc får en længere batteritid end med noget andet batteri.

Du kan bruge batteriet til mange maskiner, hvilket er ideelt til havearbejde, hvor det ikke er særligt praktisk at slæbe rundt på en ledning. Vi har et bredt udvalg, hvor du finder dem i flere prisklasser og størrelser.

Søger du et batteri, der holder længere og generelt skaber større værdi for dig på kort og lang sigt, er Pellenc det sikre valg. Det kan godt være, at det ikke er det billigste her og nu, men på sigt sparer du dig selv for en masse tid og batterier.

​KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

​Vil du høre mere om vores Pellenc-produkter, står vi altid til rådighed og kan rådgive dig. Du kan kontakte os på telefonen 47 98 07 06 eller på e-mailj.rosenkilde@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring en af vores produkter eller reparationservice? Udfyld venligst nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES TILFREDSE KUNDER SIGER

Vores kunder er glade for det udstyr, de få købt eller repareret hos os. Læs videre og bliv inspireret til dit næste køb eller reparation.

​★★★★★

Min ynglingsstol var brudt sammen. Jørgen ordnede det med et par nye bolte og nyt gevind - hurtig og billig. Meget godt tilfreds

Lars Bo Makwath

​★★★★★

Det er nu tredje gang jeg får fantastisk service (ud af tre besøg) - jeg kan virkelig anbefale dem

Jesper Hossy​

​★★★★★

Fik hentet min Klippo i sidste uge, som mildest talt var syg. Den er kommet tilbage i dag og spiller bare. Rigtig god service, så jeg kan varmt anbefale Grøn Teknik

Henrik Vedel Bjerre

​★★★★★

God Kvalitet - superservice

og så er han jo så rar 

Steffen Albjerg

Vi Støtter

Åbningstider

​​Mandag til Fredag: 8.00 – 16.00

Lørdag: 9.00 – 13.00

Søndag & Helligdage: LUKKET​​

Adresse

Grøn Teknik/v Jørgen Rosenkilde

Værkstedsbakken 5B

3390 Hundested

CVR: 31099676

Kontakt os

telephone_2  Tlf.: 47 98 07 06​

email-icon_2  E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com

9  Følg os på facebook

Find vej