Robotplæneklipper af høj kvalitet forhandles her​

Er du på udkig efter en god og holdbar robotplæneklipper,som kan klare græsslåningen for dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Grøn Teknik​ er vi specialister på området. Vi forhandler flere forskellige robotplæneklippere til fordelagtige priser. Vores forretning er beliggende i Hundested, hvorfra vi servicerer alle kunder fra Frederiksværk, Hillerød og omegn.

Vi er en professionel virksomhed med mere end 20 års erfaring inden for plæneklippere. Derfor har vi en bred viden på området, så vi kan guide dig mod det rette valg afhængigt af dine behov. Vi har nøje udvalgt robotplæneklipperne i vores sortiment, så vi er sikre på, at de lever op til vores strenge kvalitetskrav. Derfor forhandler vi udelukkende gode og anerkendte mærker som eksempelvis Husqvarna, Stihl og Stiga.

Mange fordele ved at investere i en robotplæneklipper

Går du og overvejer, om du bør investere i en robotplæneklipper, så hjælper vi dig gerne med at blive klogere på, hvilke fordele der er forbundet med køb af denne type plæneklipper. Når først du har indstillet og programmeret plæneklipperen, er der nemlig mange gode ting at hente med denne investering.

Først og fremmest vil du kunne spare meget tid og mange kræfter ved at investere i en robotplæneklipper. Robotten gør nemlig hele arbejdet for dig, så du selv slipper for at skulle gå rundt i haven og slå græsset. Derudover kan denne græsslåmaskine tåle regn, hvilket betyder, at den kan bruges i al slags vejr. Der er hermed ingen undskyldning for ikke at holde græsset pænt.

Robotten sikrer dig, at du har en flot græsplæne fri for ukrudt hver eneste dag. Du behøver ikke at vedligeholde maskinen, og den er desuden meget lydsvag sammenlignet med en almindelig græsslåmaskine.

Derudover er robotplæneklippere mere miljøvenlige, idet de kører på strøm fremfor benzin. Dermed forurener de ikke luften. Dette gør dem desuden billigere i drift. Du styrer din robotplæneklipper fra en app på din telefon eller tablet. Det har med andre ord aldrig været nemmere at slå græsset, uanset om du er hjemme eller ej.

Vi tilbyder service og reparation af din robotplæneklipper

Grundet vores mangeårige erfaring i branchen er vi i stand til at tilbyde både service og reparation af din plæneklipper. Dette gælder, uanset om der er tale om en robot eller ej. Hvis du sørger for at få serviceret plæneklipperen jævnligt, er du sikker på altid at have en velfungerende plæneklipper. I langt de fleste tilfælde kan vi desuden reparere plæneklipperen, således at du slipper for at skulle ud og investere i en helt ny.

Udover salg, service og reparation tilbyder vi også vinteropbevaring af robotplæneklippere. 

Vi sørger for, at robotten bliver godt opbevaret vinteren over, og vi servicerer den gerne samtidig, hvis du ønsker dette. Du slipper derved for selv at skulle have plæneklipperen stående i din garage, som måske ikke har den rette isolering.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at bestille tid til reparation eller for at aftale afleveringstidspunkt for opbevaring af din plæneklipper. Vi garanterer god service og fleksibilitet hver gang.

Hvad koster en robotplæneklipper?

​Det er svært at angive en konkret pris på, hvad en robotplæneklipper koster, idet der findes mange forskellige modeller på markedet. Vi sælger både nye og brugte plæneklippere. Vores priser ligger fra 7.500 kr. og op. Vi er således ikke den billigste forhandler på markedet, da vi ikke sælger byggemarked-slagtilbud. Vi holder os derimod til den gode kvalitet, så vi kan stå 100 % inde for det, vi sælger og reparerer.

Du er med andre ord garanteret at få en robotplæneklipper af høj kvalitet, når du vælger at investere i en af de modeller, vi har her på siden. Vi rådgiver og vejleder dig gerne mod det rette valg, så du kan få en plæneklipper, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. Der findes et hav af forskellige modeller på markedet, som adskiller sig på forskellige specifikationer. Nogle egner sig godt til bakkede områder, mens andre er bedst på mere plane græsplæner.

Vi går meget op i altid at holde os opdateret inden for den nyeste teknologi. Det betyder, at du er sikker på, at modellerne i vores sortiment er blandt de nyeste på markedet. Hvis du er på udkig efter en moderne robotplæneklipper, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden, kan du derfor trygt handle her hos os.

Kontakt os og modtag flere oplysninger

Ønsker du at høre mere om vores robotplæneklippere som kan gøre arbejdet for dig? Så er du til hver en tid velkommen til at kigge forbi vores butik på adressen:

Værkstedsbak​ken 5B, 3390 H​undested.

Når du besøger vores forretning, kan du forvente et imødekommende og erfarent personale, som står klar til at hjælpe dig med lige netop det, som du har brug for.

Hvis ikke du befinder dig i nærheden, er vi aldrig længere væk end et opkald eller en mail. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og sammensætte et godt tilbud til dig.

Du kan ringe til os på telefon: 47 98 07 06 eller sende en mail til: j.rosenkilde@hotmail.com, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

​​

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring en af vores produkter eller reparationservice? Udfyld venligst nedenstående kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VORES TILFREDSE KUNDER SIGER

Vores kunder er glade for det udstyr, de få købt eller repareret hos os. Læs videre og bliv inspireret til dit næste køb eller reparation.

​★★★★★

Min ynglingsstol var brudt sammen. Jørgen ordnede det med et par nye bolte og nyt gevind - hurtig og billig. Meget godt tilfreds

Lars Bo Makwath

​★★★★★

Det er nu tredje gang jeg får fantastisk service (ud af tre besøg) - jeg kan virkelig anbefale dem

Jesper Hossy​

​★★★★★

Fik hentet min Klippo i sidste uge, som mildest talt var syg. Den er kommet tilbage i dag og spiller bare. Rigtig god service, så jeg kan varmt anbefale Grøn Teknik

Henrik Vedel Bjerre

​★★★★★

God Kvalitet - superservice

og så er han jo så rar 

Steffen Albjerg

Vi Støtter

Åbningstider

​​Mandag til Fredag: 8.00 – 16.00

Lørdag: 9.00 – 13.00

Søndag & Helligdage: LUKKET​​

Adresse

Grøn Teknik/v Jørgen Rosenkilde

Værkstedsbakken 5B

3390 Hundested

CVR: 31099676

Kontakt os

telephone_2  Tlf.: 47 98 07 06​

email-icon_2  E-mail: j.rosenkilde@hotmail.com

9  Følg os på facebook

Find vej